Snorkelen op Isla Margarita.

Nou hier begint onze pagina over onze eerste excursie "het snorkelen"

We werden 's morgens vroeg opgehaald door een taxi, wel lekker luxe zo met zijn 2e in een taxi.

Lekker onderweg naar de haven langs een drukke weg reden we nog ff een hond aan die achter een andere hond aanrende ik schrok me eigen dood hoorde een bonk tegen de zijkant van de auto en de bestuurder maar lachen nou bij mij was het lachen vergaan ik dacht alleen maar aan die hond die we net hadden aangereden, ik zag hem nog wel weg lopen maar wie kan mij vertellen dat er echt niks met hem aan de hand was.

Toen we eenmaal in de haven waren bracht de taxichauffeur ons naar de boot waar we moesten wezen. Daar kregen we Flippers voor later die dag.

Eenmaal aan boord zagen wij dat we tussen de Duitsers zaten niks mis mee natuurlijk die gene die het allemaal begeleide kwam zelf ook uit Duitsland. Hij vertelde ons in het Engels/Nederlands dat we een toch met de boot gingen maken van ongeveer een uur, en dat we met 4 motoren gingen varen en dat het er wild aan toe zou kunnen gaan. Nou en hij had gelijk hoor, het water was wild en dan ook nog eens met 4 motoren varen was echt Kick de zonnebrand me gel en het zoute water prikte in me ogen hahahaahaha maar dat was het wel waard.

Op de boot ging 's morgen de flessen whisky en rum al flink in het rond en vooral bij de bestuurders van de boot was wel grappig om te zien hoe bezopen ze 's morgens vroeg al waren.

Eenmaal op het eilandje gekomen gingen we eerst naar boven om wat te drinken en kregen we wat uitleg wat we die dag gingen doen want het was een gecombineerde excursie duiken en snorkelen.

 

 

De bestuurder bleven op het eilandje om eten voor ons te maken in deze excursie zat het eten drinken en alcohol in de prijs inbegrepen dus das wel lekker zoveel zuipen als je zelf wil. We gingen eerst een uurtje snorkelen en dan eten en dan naar de andere kant van het eiland om nog een uur te gaan snorkelen nou we hebben het geweten wat is het onderwater mooi zeg. Zie de foto's hier onder zijn een beetje slecht maar is met een onderwatercamera gemaakt:

 

Hieronder zie je ook een paar filmpjes het inladen duurt een beetje lang maar als je ze wilt zien dan heb je ook wel geduld:

Na het eerst keer snorkelen gingen we terug naar het eilandhuisje en daar kregen we te eten, het eten was niet verkeerd verse vis wat net gevangen was in de zee, oester die ook net gevangen waren hadden ze op de BBQ gelegd, dus Jeroen dacht het is nu of nooit Jeroen had nog nooit oesters op (zie foto beneden). En natuurlijk weer heel veel drank hahahaaha. Maar het was gewoon tot in de puntjes verzorgd.

Na de Lunch gingen ze alles opruimen en gingen we naar de laatste lig plaats om te snorkelen cq duiken. Wat is die onderwater wereld toch mooi zoveel soorten vissen zoveel koraal je weet echt niet wat je ziet af en toe dacht ik dat ik in de tekenfilm Finding Nemo was belandt.

 

Toen was het einde dag en keerde we weer terug naar de haven van Isla Margarita, deze dag was echt waanzinnig we waren bekaf maar we wisten waar van dus dat scheelt ook weer. Dit was een dag om nooit meer te vergeten.

Als je zo op Next klikt ga je naar de Jeepsafari.

 

 Typefouten voorbehouden..