Hallo ik ben "Kees".

Hallo mensen, ik ben Björn, ik ben de nieuwe aanwinst van Jeroen & Pascal.

Ik ben geboren op: 22 mei 2008.

Ik ben een Sandy kleurige fret zoals je dadelijk ken zien op de foto's.

Ik ben het nieuwe vriendje van Keesje.

Omdat ze Kees zijn oude vriendje Ernie op 14-07-2008 hebben laten inslapen omdat Ernie helemaal geen kracht meer had om te eten en te drinken zelfs om te lopen, Toen hebben zij de keus gemaakt om Ernie in te laten slapen en niet het zelfde lot te laten onder gaan wat er met Bert gebeurd is.

Ze hebben Ernie ook op 14-07-2008 begraven naast Bert dus ze zijn weer bij elkaar.

Maar weer ff terug naar mij want daar gaat het tenslotte om he!

Ze hebben mij weer gevonden in Schijndel bij het zelfde vrouwtje waar kees vandaan komt en weet je wat het leuke is Kees is een neef van mij. Ik ben net zoals Kees in Schijndel  groot gebracht daar heb ik de eerst weken van me leven doorgebracht.

Ze hebben mij daar opgehaald en na een lange rit in een kattenkooitje zitten op de achterbank naast Jeroens moeder waren we eindelijk in Rotterdam dat was weer een rit zeg.

Toen we boven aangekomen waren mocht ik eerst zelf ff op adem komen van de rit in de kamer, nou ja in me katte reis mand want je denk toch niet dat ik er gelijk uit kwam alles op zijn tijd he.

Toen zag ik daar ompeens iets lopen wat op mij leek alleen een jaar ouder dat was dus Kees, nou die heeft me goed opgevangen hoor hij bemoederde me gelijk of is het nu toch bevaderde?

Ha fijn ik ben toen toen maar me mand uit gekomen en heb de eerst stap gezet in me nieuwe omgeving na wat rond snuffelen en wat gedronken en gegeten te hebben na al dat gedoe van de mensen van het optillen en aaien en ooooooooo en aaaaaaaaaaah zeggen.

Toen kwam daar een heel groot iemand aan (later bleek dat me baas Pascal te zijn) die me op wou pakken nou dat heb die geweten ik schrok zo dat ik alles heb laten lopen hahaha.

Toen werd ik met Kees in me nieuwe onder komen gezet de kast wou wat een ruimte zeg en daar leef ik nu samen met Kees, ik moet wel zeggen ik kan Kees niet met rust laten hij is zo moe van mij dat hij heel de tijd lig te slapen maar dan duik ik er weer boven op en dat word me niet altijd in dank afgenomen hoor dat kan ik je wel zeggen.

Oja er loop hier ook nog een zwart gevaarte rond op 4 poten maar wat dat is ben ik nog niet uit heb hem wel al een keer lekker gebeten.

Nou dit was het dan ff voor nu je heb me kunnen zien en weet nu wie ik ben. Zo gauw me baasjes nieuwe foto's hebben zullen ze die hier ook gelijk geplaatst worden. Ik zeg voor nu Tabee.

Hier lig Björn ergens tussen.

Björn op 22-07-2008

Kijk eens hoe lief ik ben als ik slaap

En hier ben ik lig samen met mijn neef Kees (wie is nu wie?)

Hit Counter

Typefouten voorbehouden.