Hallo ik ben "Kees".

Hallo mensen ik ben Kees, ik ben de nieuwe aanwinst van Jeroen & Pascal.

Ik ben geboren op: 15 mei 2007.

Ik ben een Sandy kleurige fret zoals je dadelijk ken zien op de foto's.

Ik ben het nieuwe vriendje van Ernie.

Omdat Ernie's oude vriendje Bert op 29-03-2007 is overleden aan een maagbloeding en Ernie ook gelijk niet meer was wie de normaal wel was dachten Jeroen & Pascal eraan om een nieuwe fretje te nemen. Na een hoop zoek werk zijn ze uit gekomen bij een vrouwtje uit Schijndel wel een beetje uit de buurt van Rotterdam waar ik nu zit. In Schijndel ben ik groot gebracht daar heb ik de eerst weken van me leven doorgebracht. Toen Jeroen en Pascal ineens een mailtje kregen dat ze me op mochten halen omdat ik al zelf kon eten en drinken en zindelijk was. Die dag zal ik nooit vergeten dat was op 11 juli 2007 toen werd ik opgehaald en moest ik me ouderlijke nest verlaten en ging ik voor mij doen op wereld reis naar Rotterdam waar ik nu woon.

De jongens waren toen hellemaal weg van me ze hadden voor me een eigenhok neergezet omdat ze me niet gelijk bij Ernie in de kooi wouden zetten. Op die avond hebben ze ons toch samen los laten lopen, en tussen mij en Ernie klikte het gelijk, Ernie snuffelde heel lang aan me en nam volgens mij gelijk de rol van vader over, dat was een leuke ervaring voor mij. Na een tijdje los te hebben gelopen hebben ze ons weer apart in de kooien gezet om lekker te gaan slapen want voor mij was het natuurlijk al een lange reis van Schijndel naar Rotterdam. Maar eenmaal in me kooi wou ik toch het liefst bij Ernie zijn en weetje wat ik deed ik ging gewoon lekker zitten piepen in me kooi en bij het tralies staan om zo in Ernie's kooi te kijken. En weet je wat Pascal vond mij al gelijk zielig en kon dat niet aan zien, en haalde mij weer uit de kooi. Ik heb toch 1 nacht apart geslapen in me eigen kooi en Ernie ook. De volgende dag dachten ze toch laten we ze maar bij elkaar doen zo gezegd zo gedaan we zijn gelijk niet meer uit elkaar gehaald en slapen tot nu toe allebei in de zelfde kooi. Ok het gaat allemaal lekker tussen mij en Ernie maar ik weet dat ik af en toe te druk ben voor Ernie en dat Ernie dan knetter gek van me word. Tot op heden vinden wij het nog steeds leuk met elkaar ik groei lekker ben al lekker groter dan Ernie ( ik hoop alleen niet dat ik zo groot word als mij vader ) en ik denk dat ik nog wel groter word. We rennen en vliegen elke dag lekker achter elkaar aan en ik drijf me baasjes soms wel eens tot wanhoop omdat ik best vervelend kan zijn ben brutaal dat geef ik toe maar zo ben ik nu eenmaal ben nog niet echt een knuffelfret zoals Ernie maar ik heb nog steeds niemand gebeten zelfs pret is niet bang voor me, ik wil gewoon klimmen rennen en vliegen door het huis en weet je wat ik het leukste vind om Boy te pesten die moet niks van ons hebben dus dan pesten wij samen hem lekker het hardst. Nou hier onder staan wat foto's en filmpjes over mij kijk daar eens naar een oordeel dan zelf over mij. Maar eerst laat ik jullie mijn ouders zien:

Vader van Kees.

Vader van Kees.

Moeder van Kees.

Ok dat was ff schrikken h, maar hier onder zie je de foto's van mij:

Ik 2 weekjes oud 29-5-2007.

Ik 1 maand oud wat ben ik toch een schatje h!.

Ik 1.5 maand oud en lekker in de tuin tussen de viooltjes met me broertje of zusje ?

Ik voor het eerst bij ons thuis bij Jeroen & Pascal en Ernie op 11-07-2007.

Ik op 29-07-2007.

Wat ben ik gegroeid h!

Dit ben ik 1 dag later dat me baasjes weer terug waren van vakantie 24-8-2007.

Hier onder staan wat video clips van mij en Ernie ze zijn echt leuk om te kijken!

Dit zijn de Video clips van de eerste dag bij Jeroen & Pascal & Ernie en Boy (het laden duurt ff van de clip):

  1. Video Keesje 1ste dag bij ons thuis 11-07-2007
  2. Video Keesje 1ste dag bij ons thuis 11-07-2007
  3. Video Keesje 1ste dag bij ons thuis 11-07-2007
  4. Video Keesje 1ste dag bij ons thuis 11-07-2007
  5. Video Keesje 1ste dag bij ons thuis 11-07-2007

 Nou dit was het dan ff voor nu je heb me kunnen zien en weet nu wie ik ben. Zo gauw me baasjes nieuwe foto's hebben zullen ze die hier ook gelijk geplaatst worden. Ik zeg voor nu Tabee.

Hit Counter

Typefouten voorbehouden.