In Memoriam.

Lies Brandenburg Peters.

Hier op deze pagina staan onze dierbaren, mensen die overleden zijn. Ik ga is veder niet te veel over uit bereiden want het spreek voor zich. Als je hiernaast op de fotootjes klik zie je de foto's van die persoon.

Ik heb de pagina eigenlijk voor me moeder gemaakt Lies Brandenburg Peters. Me moeder is na een hele korte ziektebed op 17-11-2005 aan kanker overleden. En eigenlijk ter nagedachtenis van me moeder ben ik deze pagina begonnen. Je ziet onder andere foto's van me moeder begrafenisauto's, de rouwkaart, de bloemen, en de steen. Het zijn GEEN schokkende foto's dus iedereen die maar wil kan er gaan kijken je zal er niet van schrikken.

De tweede persoon die er staat is Roemie Georgina Alidarso, een collega van me van het VHT. Roemie had me moeder kunnen zijn qua leeftijd, maar met haar heb ik de grootste lol gehad. Ja gehad ja want op 06-11-2006 is Roemie ook overleden aan kanker net zo als mijn moeder alleen Roemie had er al langer last van. Als je op haar foto klik kom je ook op de pagina die haar kinderen ( Gillio, Milko en Ray ) hebben gemaakt. Hierbij moet ik wel zeggen dat er WEL schokkende foto's op staan. Dus de keus is aan jezelf als je daar gaat kijken of niet.

Webmaster @ Borrysweb.nl

Hit Counter

 

 

 


Roemie Georgina Alidarso.


 

BBoy 17-10-1995 - 20-08-2009.